...zostawia ślad wspomnienia...
Jak macie jakiś pomysł na wątek lub kategorię to piszcie... Bo ja nie mam pomysłów
dobry pomysł
ja też bez natchnienia
trzeba trochę pomedytować
ja nie potrafię
ja też nie xD to wystarczy posłuchać mojej piosenki natchniającej(Beautiful eyes)
Buuu, nie działa...
kurde no! jeszcze tydzień temu normalnie fruwawałam, bo miałam natchnienie do wszystkiego, a teraz co? MP3 mi się popsuła, a głośniki niewiedzieć czemu nie grają
~Annie napisał:
kurde no! jeszcze tydzień temu normalnie fruwawałam, bo miałam natchnienie do wszystkiego, a teraz co? MP3 mi się popsuła, a głośniki niewiedzieć czemu nie grają
Z głośnikami jest tak, albo kupujesz sprzęt za 500 złotych (5.1, 7.1) na 5 lat, albo kupujesz słuchawki do ~100 złociszy, które wytrzymują przeciętnie 8 sekund od czasu kupna...
Polecam firmę Creative - aktualnie mam ich sprzęt i nie narzekam, choć dźwięk mógłby być czystszy i wyraźniejszy.
Co do MP3 - lepszy już iPod, albo PSP. To już przeżytek, który w dodatku wytrzymuje (przy graniu przynajmniej 8h/dzień ) 3 miesiące.
Pozdrawiam.
A moi rodzice sa bezlitośni, i kiedy już zniszczyłam te dwie mp4 nie chcą mi kupić iPoda. Ja to nazywam sadyzmem. Czy oni naprawdę nie rozumieją że ja MUSZĘ, ale to absolutnie muszę słuchać muzyki non stop, bo inaczej chodzę wściekła/niewyżyta/odrętwiała.
taaa, ale ja nie chciałam MP4, albo Ipoda, bo po co mi to... Ja to tylko do słuchania muzy miałam... A co do głosików to moje są firmy...nie pisze na nich. Ale tylko raz spadły i BUM, nie działają!
Ooo, to może mi też zmartwychwstaną :>